Nudi besplatno stanovanje u kući i plaću od 350 KM
Oglas
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 8:44
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Ma.M.
Nudi besplatno stanovanje u kući i plaću od 350 KM
0

Na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i plaću od 20.000 dinara (350 KM) ozbiljnoj porodici ili paru, piše Avaz.

Ako volite životinje, vlasnik ste mace ili nekog psa a oduvijek ste željeli da živite daleko od gradske vreve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica, ovo je dobra vijest za vas!

Na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i plaću od 20.000 dinara (350 KM) ozbiljnom paru ili obitelji, piše Avaz.

Jedini uvjet je da volite životinje!

''Potreban ozbiljan, odgovoran par (obitelj) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plaća je 20.000.00 dinara. Uvjet je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima'', napisala je Marija.

''Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje plus plaću. Znači, potreban je netko da odgovorno i s ljubavlju brine o psima'', dodala je ona.

U pitanju je selo Taraš, na oko 20 kilometara od Zrenjanina.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.