Bila si kao san

Novi spot "Električnog orgazma" poslije 37 godina ponovno snimljen u kafiću

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2017. u 18:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bend "Električni orgazam" objavio je novi singl i spot "Bila si kao san" sa predstojećeg albuma "Gdje smo sad?", koji bi se trebao pojaviti do kraja godine.

Frontmen benda Srđan Gojković-Gile kaže da je "Bila si kao san", za razliku od prethodnih singlova nastalih iz sessiona "više u stilu klasične pesme, možda čak balade, možda neka linija pjesama kao što su bile 'Kapetan esid' ili 'Da si tako jaka'", javlja Blic.

''Naravno, vrijeme će pokazati da li će dobaciti do legendarnog statusa koji imaju te dve pjesme. Spot smo ponovo radili sa Vladimirom Jakšićem kao rediteljem, ali ovaj put smo odlučili da se bend ne pojavljuje u spotu. Samo se ja nakratko vidim u spotu. Doduše i (gitarista Branislav Petrović) Banana je tu u vidu inserta iz našeg starog spota'', objašnjava Gile.

U spotu "Bila si kao san" pojavljuje se suradnik Električnog orgazma Dejan Matekalo i njegova supruga Dragana. Zanimljivo je da je dio spota sniman u Zappa baru, a "Električni orgazam" je posljednji put spot snimao u kafiću još 1980. godine, u legendarnom "Zlatnom papagaju" za istoimenu pjesmu.

Sa novog albuma Električni orgazam je do sada objavio singlove "Bio sam loš", "Kamerom snimam sve" i "Istok zapad sjever jug".

Kopirati
Drag cursor here to close