Nakon poderanih hlača

Novi modni trend - Hlače sa zatvaračem na stražnjici!

Lifestyle / Flash | 14. 04. 2017. u 06:16 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas kao da nije dovoljno da traperice budu 'samo' traperice. Pojedini brendovi i dizajneri uporno pokušavaju ovaj klasik mode oduzimanjem ili dodavanjem elemenata pretvoriti u nešto moderno i svježe.

Neki od posljednjih pokušaja uključuju Topshopove traperice s plastičnim prozirnim zakrpama na koljenima i Re/Doneove traperice visokog struka s rupom na stražnjici koje je voli i nosi Kendall Jenner, piše Jutarnji.hr.

Kako piše The Independent, ovim dvama pokušajima osvježavanja traperica pridružio se i francuski modni brand te dizajnerski kolektiv Vetements (na francuskom riječ znači 'odjeća') koji je u suradnji s proizvođačem hlača Levi'som predstavio traperice s funkcionalnim patentnim zatvaračem na stražnjici.

Hlače koje je Vetements predstavio putem Instagrama moći će se kupiti u online trgovini MyTheresa.com.

Zanimljivo je da se u online trgovini mogućnost otvaranja zatvarača s ciljem pokazivanja stražnjice ne spominje, no modni je kolektiv putem Instagrama poslao nedvosmislenu poruku da taj zatvarač nije samo ukras.

U skladu s ostatkom ponude branda Vetements, niti ove hlače neće biti pristupačne cijene te ćete ih, ako ih stvarno želite imati, morati platiti 1.295 funti.

 

#VETEMENTSxLEVIS @mytheresa.com @kevingiacco

Objavu dijeli VETEMENTS (@vetements_official)Tra 12, 2017 u 4:08 PDT

Kopirati
Drag cursor here to close