Fanovi razočarani

Nova sezona Igre prijestolja tek iduće ljeto i imat će samo sedam epizoda

Lifestyle / Flash | 19. 07. 2016. u 15:29 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fanovi Igre prijestolja morat će se strpjeti do sedme sezone ove svjetski popularne serije. Naime, umjesto uobičajene premijere svake godine u travnju, nove epizode će izaći tek sljedeće ljeto.

Vjerojatno će ih razočarati i što će nova sezona imati samo sedam epizoda, a dosada je bilo uobičajeno 10.

Ipak, odugovlačenje između novih sezona nije neko iznenađenje. Izvršni producenti David Benioff i D. B. Weiss su potaknuli nagađanja da će se odgoditi emitiranje serije nakon što su otkrili da će se početi snimati kasnije zbog zimskih lokacija.

Sedma sezona će se uglavnom snimati ovo ljeto u Sjevernoj Irskoj, a neke scene će biti uprizorene i u Španjolskoj i na Islandu. Dubrovnik je, kako je već poznato, ostao bez ove megapopularne serije u svom gradu.

Entertainment Weekly je otkrio da su producenti od početka planirali da će sedma sezona biti kraća od ostalih kako bi cijeli serijal trajao 73 sata. No, finalna i osma sezona će ipak biti najkraća sa svojih šest epizoda.

HBO-ova fantastična Igra prijestolja je prošli tjedan dobila čak 23 nominacije za prestižnu nagradu Emmy koja se dodjeljuje najboljim televizijskim ostvarenjima.


Kopirati
Drag cursor here to close