Ozz couture

Nova proljetna kolekcija Stanke Zovko inspirirana Grace Kelly i mondenim životom 70-ih

Lifestyle / Flash | 07. 05. 2017. u 15:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova proljetna zbirka domaćeg modnog brenda ''Ozz couture'', ujedno i uvertira nadolazeće ljetne kolekcije, inspirirana je elegantnim glamurom Grace Kelly i mondenim životom 70-ih godina prošlog stoljeća, St.Tropeza i Azurne obale općenito.

Pomak u odnosu na dosadašnji rad dizajnerice Stanke Zovko, vidljiv je u prvom službenom uvođenju odjevnih komada za muškarce, a posebno u predstavljanju tzv. haljine s tri rukava, proizvoda čiji patent je u procesu, piše CroModa.com.

Haljina s tri rukava na prvi pogled je neka vrsta kaftana/tunike, koja je predstavljena u varijacijama dužina, dezena i materijala, i zapravo je namijenjena ženama različitih godina i tjelesne građe. Posebnost ovog odjevnom artikla je u nepostojanju ikakvog patent zatvarača, gumba i pojasa.

Kolekcija će se u prodaji naći u nekoliko dućana na hrvatskoj obali, a njezin malo ekskluzivniji segment bit će dostupan u All Faces concept storeu u Puli.

Atraktivnu kampanju koja najavljuje kolekciju snimio je modni fotograf Belizar Valić, modeli su iz hrvatske modne agencije Sonic Models, make-up potpisuje Samanta Mihaela Šafran, a frizure salon "Beauty&the Beast".

Kopirati
Drag cursor here to close