Nova pjesma mostarske autorice Anite Šunjić
Projekt
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 10:03
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Anita Šunjić trava
0

akon prijave u projekat Domaće note Muzičke produkcije BHRT-a, odabrana je za snimanje službenog singla za istoimenu labelu.

Muzička produkcija BHRT-a sa radošću predstavlja novi projekt Anite Šunjić - 'Korak naprijed', pjesmu koja govori o nastavku životnog puta mlade mostarke autorice. Pjesma će zasigurno pronaći svoj put do vaših srca i muzičke scene Bosne i Hercegovine.

Kompletna produkcija pjesme je napravljena u studiju Muzičke produkcije BHRT.

Stilski je u pitanju kolaž više glazbenih utjecaja i žanrova, a fokus je stavljen na jaku pop glazbenu atmosferu koju sačinjavaju sadržajne melodije, tekstovi i aranžmani.

Od prvog dana Anitinog života, sve se svodilo na glazbu. Svoje prve kompozicije stvarala je već u šestom razredu osnovne škole, ali to je ostalo samo za uspomenu. Od 2006. godine počinje tzv. profesionalno bavljenje glazbom. Nastao je bend 'Venus' u kojem je uz sviranje i pjevanje radila i kao autor pjesama kao što su: 'Sutra budi u pravu', 'Možda', 'Sjene' itd.

Vrijeme 'Venusa' trajalo je pet godina. Nakon mnoštva festivala i koncerata u našoj i u okolnim državama (Banja Luka Rock Open Air, Demofest Banja Luka, West Hercegovina Fest, Rat bendova, Brodski Rock kamp, itd.), nastupa u Sloveniji i Francuskoj Anita se odlučila okušati u samostalnom autorskom radu u 23. godini života.

Autor je tekstova, glazbe, aranžmana, i autor je svog sna kako voli da kaže. Nakon prijave u projekat Domaće note Muzičke produkcije BHRT-a, odabrana je za snimanje službenog singla za istoimenu labelu, navodi se iz Muzičke produkcije BHRT-a. Pjesmu možete poslušati ovdje.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.