Noćna izložba kreativaca na platou Mepas Malla
Četvrtak, 24.8.
OBJAVA: Utorak, 22. kolovoza 2017. 14:21
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: Z.S.
Noćna izložba kreativaca na platou Mepas Malla
0

Provedite drukčiju ljetnu večer, dođite i družite se s kreativcima ovaj četvrtak od 18.00 do 23:00 sata na platou Mepas Malla.

Kreativnost je neiscrpan oblik ljudske sreće, jer što je više koristite, više je imate. Ako ste i vi jedan od onih koji uživaju u jedinstvenim unikatnim predmetima ili modnim detaljima donosimo vam odličnu vijest – u četvrtak 24.08.2017. od 18:00 do 23:00 sata posjetite plato našeg centra gdje vas očekuje najkreativnija izložba u suradnji s udrugama Moje zlatne ruke i Očima kreativaca.

Probudite maštu u sebi i izaberite savršen unikatni poklon za svoje najdraže, a uz to podržite kreativce u njihovom budućem kreativnom stvaranju. U bogatoj ponudi unikatnih dizajnerskih komada izrađenih od stakla, žice, drveta, vintage modnih dodataka, torbica, predmeta oslikanih u decoupage tehnici, svilenih šalova, slika i mnoštvo drugih kreativnih predmeta moći ćete odabrati nešto idealno za sebe, ali i uživati u
druženju s našim kreativnim izlagačima.

Provedite drukčiju ljetnu večer, dođite i družite se s kreativcima ovaj četvrtak od 18.00 do 23:00 sata na platou Mepas Malla. Budite dio svijeta mašte kojeg donose zlatne ruke naših kreativaca!
Radujemo se vašem dolasku!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.