Herceg etno selo

Nina Badrić rasplesala publiku u Međugorju

Kultura / Glazba | 14. 08. 2017. u 14:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u prepunom amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, nakon četiri godine koncert održala Nina Badrić.

Prelijepi amfiteatarski prostor dočekao je Ninu u punom sjaju, a pjevačica je gotovo dva sata na nogama držala hercegovačku publiku koja je nju i bend nagradila ovacijama.

Ne samo lijepe pjesme, nego i vrhunska svirka te performans, obilježili su sinoćnji koncert koji će ostati još dugo u sjećanju.

Koliko je očaravajuća Ninina interpretacija, toliko je fascinantna i njezina komunikacija s publikom koju iz najdubljih senzualnih emocija u trenutku prebaci u novi doživljaj svojim doskočicama i nasmije do suza.

Posjetitelji su mogli testirati najnovije parfeme Zlatnog sponzora koncerta - kozmetičke kuće Oriflame čije je Nina Badrić zaštitno lice, a oni s VIP ulaznicama dobili su i prigodne poklon pakete uz katalog.

Koncertu su prisustvovale i poznate osobe glumac Dragan Marinković-Maca, glumica Marijana Mikulić, stilist Emerik Gudelj te voditelj HRT-a Siniša Kovačić.

Veliki broj obožavatelja čekao je strpljivo na fotografiranje s pjevačicom, a sve fotografije bit će objavljene na facebook stranici agencije PRimera.

Koncert podržali: Rauch, Džajić commerce I Turistička zajednica HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close