Nikola Raguž uspješno operiran u Beču
Borac i lav
OBJAVA: Petak, 17. ožujka 2017. 15:05
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Nikola Beč sjedi
0

''Danas je bila kontrola i sve je super'', poručila je to preko Facebooka, sestra Nikole Raguža, mladića koji je iz Mostara prije par dana otputovao na operaciju u Beč.

''Samo da vam javim da je se naš borac i lav jučer operirao i da je prošlo sve u najboljem redu Bogu hvala. Danas je bila kontrola i sve je super'', poručila je to preko Facebooka, sestra Nikole Raguža, mladića koji je iz Mostara prije par dana otputovao na prvu od tri operacije u Beču, koje bi mu trebale pomoći da konačno prohoda.

Nikola je u jesen 2013. godine stradao u prometnoj nesreći, a prva tri mjeseca proveo je u komi.

Iako su mu liječnici isprva prognozirali da se neće probuditi, Nikola se nije predao. Otkako se probudio, njegov život je nezamisliv bez invalidskih kolica no toga nije spriječilo da na sestrinoj svadbi s njom otpleše svadbeni ples. Nikolu nakon operacije očekuje tri tjedna rehabilitacije u Varaždinu.

''Nikola kao i uvijek sretan. E sad čekati i vjerovati da ce ići na bolje. Za mjesec dana, pa na dalje bi se trebao napredak primjetiti. Vjerujemo da hoce. Veliko hvala i veliki pozdrav vam šalje Nikola iz Beča'', istaknuto je na Facebooku uz Nikolinu fotografiju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.