Htjela cheeseburger

Neopisiva želje za hranom: Osmogodišnji brat odvezao sestru do McDonald'sa

Lifestyle / Flash | 13. 04. 2017. u 12:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog neopisive želje za McDonald'sovim cheeseburgerom osmogodišnjak iz Ohia sjeo je u očev automobil, na suvozačevo mjesto posjeo četverogodišnju sestru i odvezao se do omiljenog lanca brze hrane, prenijeli su lokalni mediji.

Po pisanju mjesnog lista Weirton Daily Timesa, dječak je naučio voziti gledajući snimke vožnje na YouTubeu.

U nedjeljno poslijepodne tata je zaspao na katu kudjecak-vozi-auto.jpgće, a mama utonula u san dok se zajedno s djecom odmarala na kauču u dnevnom boravku.

Kamere su, piše lokalni list, zabilježile da je mladi vozač bio discipliniraniji od svojih starijih i iskusnijih kolega, propisno se zaustavivši na svim semaforima, sigurno prešavši križanje i željezničku prugu.

Kad su nakon kilometar i pol duge vožnje brat i sestra stigli do McDonalds'ova "drive-ina", zaposlenici fast-fooda gledali su ih u čudu, prenosi Hina.

Istodobno je policija u seocu East Palestine u istočnom Ohiu primila pozive zabrinutih mještana koji su zamijetili dječačića za volanom.

Kad je mlade bjegunce presreo lokalni policajac briznuli su u plač i kazali da su jako željeli jesti cheeseburger, a nisu željeli buditi mamu i tatu.

Policija nije kaznila dječačića, pa je uspio mirno dovršiti obrok za kojim je toliko žudio.

Kopirati
Drag cursor here to close