20.kolovoza

Nema predaha: Dolazi 'Boračko Jungle fest'

Lifestyle / Flash | 25. 07. 2016. u 09:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boračko Jungle fest je događaj koji je zamišljen kao projekt koji će Boračko jezero pozicionirati na kartu dobre zabave i odličnog provoda.

Organizatori najavljuju da će festival početi 20. kolovoza i da tijekom trajanja posjetiteljima neće ostati vremena za predah. Budite dio priče od njenog samog početka i sudjelujte u izgradnji festivala koji će prerasti u veliku tradicionalnu manifestaciju, okupljajući brojne posjetitelje kako iz BiH i zemalja regije, tako i brojne turiste iz svih krajeva svijeta.

U sklopu Boračko Jungle Festivala, bit će organizirana tri velika događaja – Biciklistička utrka, Party i Rafting.

• Biciklistička utrka – vrhunski sportski spektakl, na kojem će sudjelovati profesionalci i amateri. Najavljen je dolazak najboljih biciklista iz regije. U rekreativnom dijelu programa nastupit će free-style biciklisti koji će svojim akrobacijama na dva točka sigurno plijeniti pažnju.
• Party – Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima će ovaj magični festival biti prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Boračkog jezera, predstavljat će pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posjetitelje festivala.
• Rafting – Dan kada upoznajemo sve ljepote ove regije. Rafting na bilo kojoj rijeci predstavlja jedinstveno iskustvo. Ovo će za sve biti nezaboravan doživljaj, pun zabave, događaj koji će se svima urezati u pamćenje. Bit će to dan prožet smijehom, adrenalinom i sigurni smo da je kanjon Neretve idealno mjesto za kraj Festivala. Rafting u ljetnom periodu traje oko 4 sata i posjetitelji će uživati u 18km dugom spuštanju.

Više informacija na potražite na [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close