Festivali

Nektar OK Fest na prvoj regionalnoj konferenciji KONTAKT

Lifestyle / Flash | 22. 03. 2017. u 09:30 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajedno sa predstavnicima vodećih regionalnih festivala iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i organizatori Nektar OK Festa sudjelovat će na prvoj regionalnoj konferenciji KONTAKT, koja će se 23. i 24. ožujka održati u Beogradu u organizaciji Marsh produkcije i agencije Odličan hrčak.

Kako navode organizatori prva konferencija KONTAKT proizišla je iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih glazbenih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih djelatnika u kulturi i umjetnosti. S toga će i sama konferencija kroz organizirane kreativne panele i diskusije, predavanja, koncerte i open market tretirati tri glavne, usko povezane teme: turizam, glazbu, festivale, uz prezentaciju uspješnih projekata iz svjeta kulture i umjetnosti.

Glazbeni festivali postali su glavni turistički adut na prostoru Balkana, a sam festivalski turizam, koji predstavlja ekonomiju doživljaja koja nudi ujedinjeno iskustvo atraktivne lokacije, kvalitetne glazbe i bogatih turističkih sadržaja, jedan je od najrazvijenijih vidova turizma u svijetu.

Pored Nektar OK Festa na konferenciji će sudjelovat i Exit, Love Fest, Demo fest, Indigo, Ment, Mikser festival, Arsenal, Nišville, Supernatural, Dev9t, Southern Soul, Musicology, ŽednoUho / SuperUho, Outlook, Bedem fest, Sea Rock i mnogi drugi vodeći regionalni turističko-festivalski brendovi.

Predstavnici OK Festa sudjelovat će na panelu „Festivali kao destinacije“, a osim ovog održat će se još i paneli: „Festivali promoteri gradova“; „Festivali od ideje do realizacije“; „Suvremena diskografija“.

Kopirati
Drag cursor here to close