Radionice

Naučite kako da vaše dijete bude zdravo

Lifestyle / Flash | 07. 01. 2017. u 20:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Kulturno-edukativnog centra za ženu 'Sehara' organizira se seminar pod nazivom 'Jedi ZDRAVO, budi ZDRAVO'.

Uzimajući u obzir činjenice da se broj pretile djece u BiH povećava te da pravilna prehrana pored tjelesne aktivnosti ima važnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja KEC 'Sehara' odlučio je organizirati dvomjesečni ciklus radionica posvećen pravilnoj prehrani.

"Ono što zasigurno znamo jeste da pravilna prehrana uz umjerenu tjelesnu aktivnost pridonosi održavanju tjelesnog i mentalnog zdravlja, općoj otpornosti organizma, a kod djece i mladih pridonosi pravilnom rastu i razvoju organizma. Kako bismo se opredijelili i živjeli zdrav stil života jako je bitno kreirati dobre navike od ranog djetinjstva. Upravo iz ovih razloga smo za ciljnu grupu odredili djecu uzrasta od 3-10 godina", navodi se iz 'Sehare'.

Radionice će se održavati svake subote u prostorijama 'Sehare' počevši od 14.1.2017. Planirano je ukupno osam susreta gdje će djeca kroz radionice učiti o pravilnoj prehrani.

Još je stari grčki liječnik Hipokrat u svojoj poznatoj izreci 'Neka tvoja hrana bude tvoj lijek, a tvoj lijek neka bude tvoja hrana' istaknuo utjecaj hrane na zdravlje čovjeka. Zato se nadamo da će roditelji prepoznati važnost događaja, te uključiti svoje mališane u program.

Svi zainteresirani se mogu javiti na mail: [email protected] i na viber broj 060 32 31 871 kako bi osigurali mjesto za dijete. U mail-u/poruci trebate navesti ime i prezime Vašeg djeteta, starosnu dob, zašto Vam je bitan ovaj seminar, da li je Vaše dijete alergično na neku hranu i kontakt telefon. Rok za prijavu je četvrtak, 12.1.2017.

Kopirati
Drag cursor here to close