Natjecanje za mlade izviđače u Mostaru
Mostarski susreti
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 15:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Natjecanje za mlade izviđače u Mostaru
0

SIGMO će ugostit će više od 350 sudionika iz Bosne i Hercegovine i regije.

 Već tradicionalno, ''Mostarski susreti'' su izviđačko natjecanje koje okuplja mlade naraštaje izviđača.

Mostarski susreti su cjelodnevno natjecanje, podjeljeno u dvije kategorije natjecanja: Vesela olimpijada za pčelice i poletarce, te Izviđački višeboj za mlađe izviđače i planinke. Na ovogodišnje izviđačko natjecanje prijavilo se 61 ekipa u obje kategorije. Bit će to najbrojne natjecanje u organizaciji Saveza izviđača Grada Mostara

Pored natjecanja, koji će se održati u našem gradu, planirano je i druženje za sve izviđače i planinke, kao i goste koje dolaze u Mostar

Tradicionalna manifestacija ''Mostarski susreti 2017'' održati će se sutra 22. travnja 2017. godine u Mostaru u organizaciji Saveza izviđača Grada Mostara. Otvaranje natjecanja planirano je za 10:00 sati na Španjolskom trgu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.