Natjecanje tata u prematanju beba u Mostaru
Dječji sajam
OBJAVA: Subota, 26. travnja 2014. 9:07
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Natjecanje tata u prematanju beba u Mostaru
0

U programu sudjeluje više od xyyy mališana koji će pokazati svoje plesno, pjevačko, glumačko i sportsko umijeće. Za roditelje se spremaju posebni sajamski popusti ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput Natjecanja tata u prematanju beba.

Još samo dva tjedan dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji, Dječjeg sajma. Po prvi put domačin Dječjem sajmu biti će Grad Mostar i to 10. i 11. 5. Na Španjolskim trgu 1 – igralište Gimanzije.

Dječji sajam koji ima tradiciju održavanja dugu osam godina do sada se održavao u Zagrebu i Rijeci, a od ove godine i Mostaru i Sarajevu. 

Dječji sajam najveći je i najstariji događaj namjenjen djeci i obitelji u regiji po čijem konceptu se danas održavaju mnogi sajmovi namjenjeni djeci i bebama u susjednim zemaljama.

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno - edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam nudi za svakog po nešto.

Bez obzira da li ste veliki ili mali sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je lijepo i najljepše na svijetu biti dijete.

Biti će tu desetak maskota po djeci omiljenim likovima iz crtića, oslikavanje lica, drštvene igre i natjecanja uz animatore i prigodne darove, nastupi mostarskih vrtića i škola te nadaleko poznatih mažuretkinja.

U programu sudjeluje veliki broj mališana koji će pokazati svoje plesno, pjevačko, glumačko i sportsko umijeće. Za roditelje se spremaju posebni sajamski popusti ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput Natjecanja tata u prematanju beba.

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju, 10. i 11. 5. od 9.30 sati do 19.30 sati. Ulaz na sajam je besplatan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na  web stranici Djecjissajam.ba, navodi se u priopćenju.