Vremenska prognoza

Narednih dana u BiH pretežno sunčano

Lifestyle / Flash | 08. 04. 2017. u 08:46 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Dio prijepodneva po kotlinama u centralnim i istočnim područjima je moguća magla. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U noći vjetar u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje od 6 do 10. Najviša dnevna između 17 i 22 stupnja.

U Hercegovini će u ponedjeljak, 10. travnja biti sunčano, dok će u Bosni prijepodne biti sunčano. U drugom dijelu dana u Bosni se očekuje umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar će biit slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 6 do 10 supnjeva. Najviša dnevna između 19 i 24 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u utorak, 11. travnja se očekuje naoblačenje sa zapada koje će u drugoj polovini dana u Bosni usloviti slabu kišu. Vjetar će biti ujutro slab južnog i jugozapadnog smjera. Od sredine dana vjetar mijenja smjer na sjever i sjeverozapad umjerene jačine. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 6 do 11 stupnjeva. Najviša dnevna između 16 i 22 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close