Astro 'hopa cupa'

Najveći horoskopski ovisnici u krevetu

Lifestyle / Flash | 10. 09. 2015. u 19:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa im nije strano i ne znaju reći “NE”. Oni su kraljevi seksa i perverzije.

Ovo su najveće zodijačke seks mašine:

Škorpion

Kada su ljubav, strast i seks u pitanju, Škorpioni su uvijek prisutni i vode glavnu riječ. Oni su alfa i omega seksualnih vještina i lako će vas uvesti u svoj svijet fetiša. Poznati kao vrsni ljubavnici, Škorpioni imaju i neodoljivu moć privlačnosti i izraženu auru kojom mogu privući koga god žele, ali i natjerati ih da igraju po njihovim pravilima. Ako se slučajno nađete na meti Škorpiona, znajte da ćete pasti kad- tad, a da će vaša noćna avantura biti okrunjena najinteresantnijim seksom koji ste doživjeli. Škorpioni obožavaju seksi donje rublje pa ukoliko ga želite zavesti, znate na koju kartu trebate igrati.

Rak

Pripadnici ovog znaka su jako emotivni, ali i strastveni. Oni smatraju da je seks najbolji način da se ostvari bliskost i vrlo su otvoreni i liberalni. Ne libe se otvoreno pokazati interes i predložiti intimnije upoznavanje.

Među Rakovima ima najviše seksualnih ovisnika koji se teško nose sa svojim problemom. Nezasitni su i druženje s njima može potrajati cijele noći, ali taj užitak ćete sigurno dugo pamtiti.

Blizanci

Jako strastveni i perverzni Blizanci su i jako rijetko vjerni, a imaju I problem s ostankom u dužoj vezi ili braku. Njih uzbuđuje flert i igra koja vodi do kreveta gdje puštaju svih svojih 50 nijansi nastranosti da isplivaju.
Vezivanje ih posebno uzbuđuje, pogotovo ako uključuje i prisustvo treće osobe. Obožavaju fantazije i seks preko telefona ili kamere, a često imaju i svoju privatnu videoteku seksi filmova. Čuvajte se, jer su poznati i kao veliki zavodnici koji ne odustaju tako lako od svog plijena.

Kopirati
Drag cursor here to close