Najplaćeniji tv glumac u 2016. je iz serije 'Teorija velikog praska'
Zarada
OBJAVA: Ponedjeljak, 26. rujna 2016. 15:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Najplaćeniji tv glumac u 2016. je iz serije Teorija velikog praska
0

Njegove kolege Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard) i Nayyar Kunal (Raj), su na drugom, trećem i četvrtom mjestu.

Četiri glavna glumca iz popularne serije 'Teorija velikog praska' (The Big Bang Theory) nalaze se na vrhu liste najplaćenijih glumaca na televiziji u 2016. Jim Parsons koji igra Sheldona, na prvom je mjestu već drugu godinu zaredom, a procjenjuje se da je tijekom prošle godine inkasirao 25,5 milijuna dolara od svoje uloge.

Njegove kolege Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard) i Nayyar Kunal (Raj), su na drugom, trećem i četvrtom mjestu, prenosi B92.

Kada je riječ o glumicama, na vrhu liste je Sofia Vergara koja je prošle godine zaradila 43 milijuna dolara zahvaljujući raznim ulogama. Na drugom mjestu nalazi se zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco (30) sa zaradom od 24,5 milijuna dolara. Kaley zarađuje milijun dolara po epizodi serije.

Na trećem mjestu je komičarka, glumica i autorica serije 'The Mindy Project' Mindy Calling (37) sa 15 milijuna dolara. Mindy se prošle godine nalazila na osmom mjestu. Među prvih 15 nalaze se i Ellen Pompeo (4.), Mariska Hargitay (5.), Kerry Washington (6.), Julia Louis-Dreyfus (14.) i Zooey Deschanel (15.).

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.