BiH

Najavljene nove padaline

Lifestyle / Flash | 15. 01. 2017. u 10:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme.

Poslijepodne postupno naoblačenje sa juga. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, slaba do umjerena, bura. Dnevne temperature od -3 do 3, na jugu od 3 do 8 stupnjeva Celzijusa.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u ponedjeljak, 16. siječnja prognozira se pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom. U Hercegovini ponegdje sa slabom kišom ili slabim snijegom. Padalina uglavnom u drugom dijeli dana, slabog do umjerenog intenziteta.

Očekivana visina novog snježnog pokrivača: od 1 do 5 cm, na planinama od 5 do 10, lokalno do 15 cm. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnje temperature od -10 do -4, na jugu od 0 do 4, a dnevne od -6 do -1, na jugu od 1 do 5 stupnjeva.

U utorak, 17. siječnja će biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom. U Hercegovini slaba kiša je moguća ponegdje u jutarnjim satima i dio prijepodneva. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu od 0 do 4, a dnevne od -6 do 0, na jugu od 2 do 7 stupnjeva.

U srijedu, 18. siječnja bit će pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu od -1 do 3, a dnevne od -6 do 0, na jugu od 2 do 7 stupnjeva.

U četvrtak, 19. siječnja se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa slabim snijegom. Jutarnje temperature od -10 do -4, na jugu od -1 do 3, a dnevne od -7 do -1, na jugu od 2 do 7 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close