vrelina cannesa

Na crvenome tepihu ništa novo: Isprsi grudi i uhvati pozu

Lifestyle / Flash | 25. 05. 2017. u 22:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filmski festival u Cannesu obično okupi crème de la crème iz filmskoga svijeta, ponajviše iz Hollywooda, ali tu se nađe i svih drugih božjih stvorenja.

Fotografi su svake godine natovareni sve težim kamerama, unatoč digitalizaciji i svakodnevnom ''smanjenju'' gabarita elektronskih uređaja.

Modni kreatori i njihovi modeli pokazuju glumcima, redateljima, starletama i ''slučajnim prolaznicima'' koje će krpice nositi u sezoni koja dolazi, a žene posve slučajno obuku svoju najzavodljiviju haljinu...

Eva Longoria pokazuje... narukvicu

Suncu su na Côte d'Azur ovih dana izloženi primjerice Paris Hilton, Eva Longoria ili pak najpoznatiji zatvorenik među modelima, Jeremy Meeks.

Paris Hilton s momkom Chrisom - što li je pisac htio reći...

O Paris Hilton se manje-više sve zna, a poznati model Jeremy Meeks je u zatvoru završio 2014. godine zbog posjedovanja oružja bez dozvole, a na slobodu je pušten u ožujku lani nakon čega mu se život drastično promijenio.

Naime, nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene diljem svijeta 'poludjele' su za njima te je ponosni vlasnik titule najseksipilnijeg zatvorenika na svijetu zbog čega su mu se otvorila brojna vrata.

Jeremy Meeks - gdje ste žene, evo robijaša...

Bild piše kako Cannes ovih dana priča njemački, jer su tamo njihove mlađane ljepotice Stefanie Giesinger i Lena Meyer-Landrut, koje se već znaju ponašati na crvenom tepihu, a tu je i dizajner Philipp Plein, koji je u svojoj vili priredio veliku zabavu za mnogobrojne poznate osobe i iznenadio se kako je odziv bio više nego impresivan.

Plein je upravo u Meeksu pronašao svog idealnog manekena.

Victoria Swarovski - trebam li reći nešto osim prezimena?

Pored nabrojanih, po Cannesu se vrte i ljepotice Victoria Swarovski, Liliana Matthäus, Shermine Shahrivar, Toni Garrn, potom Nastassja Kinski, Karl Lagerfeld i mnogi drugi.

Stefanie Giesinger i Lena Meyer-Landrut - ponekad je i srebro zlata vrijedno

Ono čega zasigurno ne može nestati, je fini pjenušac. Ohlađen i zavodljiv, čini da se za nijansu osjećate još bogovskije. Ukoliko je to kod poznatih osoba više uopće i moguće postići...

Fontana dobrog raspoloženja

Standard office pic innit #London ??

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) onDec 9, 2016 at 6:37am PST

Kopirati
Drag cursor here to close