Veliki broj posjetitelja

Na Bjelašnici službeno otvorena zimska turistička sezona

Lifestyle / Flash | 24. 12. 2016. u 12:27 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimska turistička sezona 2016/2017. danas je službeno otvorena na Bjelašnici (Babin Do).

''Vrijeme na Ski-centru je idealno i veliki broj ljubitelja alpskih disciplina uživa na skijaškim stazama, a u funkciji je i BX lift. Tako je u dnevnom, kao i večeras u noćnom terminu skijanja od 18.30 do 21 sat, a nakon toga je party koji će, siguran sam, biti istinski spektakl uz nastup jedne od najvećih i najboljih glazbenih grupa - SARS'', kazao je koordinator marketing službe u KJKP ZOI'84 Suad Jusić.

Na otvaranju zimske turističke sezone brojnim posjetiteljima, među ostalim, obratili su se predstavnici Vlade SŽ-a.

''Ovo je najbolje otvorenje zimske turističke ski-sezone u posljednje vrijeme kada je riječ o ZOI-u i siguran sam da će se ova tradicija nastaviti. Osim glazbenog programa bit će upriličeni različiti sadržaji, tako da će svi moći pronaći nešto za sebe'', dodao je Jusić.

Uprava KJKP ZOI '84 OCS, kako je poznato, pokrenula je niz projekata na olimpijskim planinama radi proširenja i modernizacije postojećih kapaciteta, što se odnosi na postavku šesterosjedne žičare, kao i povećanje kapaciteta umjetnog osnježavanja. Ove sezone očekuju veću posjećenost, prvenstveno djece i omladine, kao i veći broj natjecanja.

Jusić je podsjetio da je program počeo sinoć u Babinom Dolu na Bjelašnici uz nastup najvećih imena regije kada je riječ o DJ-evima, te dodao da je na Ski- centru bilo oko 1.500 posjetitelja do ranih jutarnjih sati.

Kopirati
Drag cursor here to close