Muški savjeti ženama: Kako do boljeg seksa?
Sex talk
OBJAVA: Četvrtak, 18. rujna 2014. 19:10
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Seks par ruke
0

Većina savjeta za seks odnosi se na nove poze, trikove za brže postizanje orgazma, pronalazak G-točke i slično. O seksu se podjednako trebaju educirati u muškarci i žene.

Većina savjeta za seks odnosi se na nove poze, trikove za brže postizanje orgazma, pronalazak G-točke i slično. O seksu se podjednako trebaju educirati u muškarci i žene. Ipak, zanima vas kako zvuče muški savjeti za seks? Pročitajte muške savjete koje vam donosimo.

1. Žene trebaju biti samouvjerene i ne trebaju se suzdržavati od dominacije. Umjerena dominacija u krevetu s vremena na vrijeme je poželjna.

2. Ne bojite se tražiti ono što želite. Podijelite s muškarcima svoje fantazije.

3. Nasmijte se tijekom seksa. Na taj način muškarci znaju da se zabavljate u postelji.

4. Žene budite glasne i otvorene za više od dvije pozicije.

5. Muškarci vole kada se žene ne boje tražiti seks.

6. Glumljenje orgazma za muškarce je jako uvrjedljivo. Muškarci zapravo više vole da im se kaže što je potrebno učiniti kako bi ''njegova izvedba'' bila što bolja.

7. Veliki broj muškaraca voli gledati žene kako masturbiraju pred njima. Nakon što žene ovo učine dodatna predigra nije potrebna.

8. Uspostavite kontakt očima tijekom oralnog seksa.

9. Muškarci vole kada žene omotaju svoje noge oko njih tijekom seksa. Na taj način imaju osjećaj da su u pravom klinču.

10. Čak i ako vam se ne sviđa ''dirty talk'' muškarci vole kad ih se pohvali tijekom seksa. Samo jednostavna fraza ''Nemoj prestati'' je dovoljno dobra da podigne muško samopouzdanje.