Mostar Summer Fest

MSF 2017: Prijavite se na glazbenu radionicu američkog benda Left Lane Cruiser

Lifestyle / Flash | 28. 06. 2017. u 08:39 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, na drugom danu ovogodišnjeg Mostar Summer Festu, bit će održana glazbena radionica američkog benda Left Lane Cruiser.

Pored toga što ih možete slušati u subotu, 1.7.2017., na glavnoj pozornici Mostar Summer Festa, pravi zaljubljenici u glazbu će uživati u činjenici da im Mostar Summer Fest ove godine nudi i priliku da budu dio glazbene radionice koju će predvoditi upravo trojac pod imenom Left Lane Cruiser.

Radionica je zakazana za subotu s početkom u 18h na prostoru Mostar Summer Festa, a za sudjelovanje na radionici i druženje s ovim bradatim momcima se možete prijaviti slanjem osobnih podataka u inbox na službenoj Facebook stranici Mostar Summer Festa.

''Neću popustiti - ovo je bio koncert godine u Zagrebu!'', rekao je rock kritičar Jutarnjeg Lista, Aleksandar Dragaš 2015. godine nakon što je bend Left Lane Cruiser održao koncert u Zagrebu.

''Stilski gledano, ovi brijači nešto su poput mosta između starih bluzmena s Fat Possuma poput R.L. Burnsidea i Juniora Kimbrougha, blues-punka Jona Spencera i ranih albuma The Black Keysa, garage-rocka Black Diamond Heaviesa s čijim su Jamesom Legom snimili zajednički album obrada ''Painkillers'', proto-punka The Stoogesa i Sonicsa te southern-rocka Allman Brothers Banda. I to je jedini most koji mi u ovom trenu i zauvijek u životu treba'', rezolutan je bio Dragaš, a Mostar Summer Fest organizacijski tim je zahvaljujući upravo sjajnim nastupima koje je bend imao u Hrvatskoj, ove godine uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država uspio u naumu da upravo Left Lane Cruiser dovede na pozornicu petog izdanja Festa, navedeno je u priopćenju.

''Čekamo te na radionici o kojoj će mnogi pričati, stoga iskoristi svoju priliku, prijavi se za sudjelovanje i FEEL YR V:BE!'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close