Mostarsko ljeto: 'Mostarske kiše' s vjetrom uz Neretvu
Trinaesti sadržaj
OBJAVA: Nedjelja, 16. srpnja 2017. 2:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kišeMostarsko ljeto koncert Mostarske kiše2Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše3Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše4Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše5Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše6Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše7Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše8Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše9Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše10
0
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše2
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše3
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše4
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše5
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše6
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše7
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše8
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše9
Mostarsko ljeto koncert Mostarske kiše10

Unatoč umjerenom vjetru, program je održan bez problema i brojna publika je uživala u prikazanom programu. Koncert su na svoj način obogatili klavirist Haris Kartal, Selma Droce, te Plesni studio Mo stars.

Trinaesti sadržaj u okviru festivala 'Mostarsko ljeto' održan je na platou ispod Starog mosta, a riječ je o koncertu 'Mostarskih kiša'.

Voditeljica 'Mostarskih kiša' Amra Dugalić je na početku koncerta rekla da se radi o kolaž programu gdje su izvedene neke od popularnih pop pjesama domaće i inozemne scene, te se zahvalila mnogobrojnoj publici na dolasku.

Unatoč umjerenom vjetru, program je održan bez problema i brojna publika je uživala u prikazanom programu. Koncert su na svoj način obogatili klavirist Haris Kartal, Selma Droce, te Plesni studio Mo stars.

Sljedeći sadržaj u okviru 'Mostarskog ljeta je otvaranje dana turskog filma. Otvaranje će biti održano u ponedjeljak 17.7. u Narodnom pozorištu. Projekcije filmova će se održavati u Narodnom pozorištu i Institutu 'Yunus Emre' Mostar.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.