Poslušajte

Mostarski band među rock and roll nadama ex-YU scene

Lifestyle / Flash | 05. 01. 2017. u 19:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jester's Play bend iz Mostara, našao se na popisu bendova ''budućih rock and roll zvijezda''. Naime, portal Stereoart.me odabrao je 22 ex-YU benda koji su buduće zvijezde Rock and Rolla.

''Za kraj jedna topla preporuka doskorašnjeg demo benda, sudionika prošlogodišnjeg 8. Demofesta, čiji prvi album 'Sapere Aude' je za 'Slušaj najglasnije!' objavio legendarni Zdenko Franjić. Poslušajte kako hercegovački The Last Shadow Puppets putuju kroz prošlost koja svima pripada, pa tako i nama. Nadam se da ćemo u budućnosti neku bolju prošlost napraviti, napisala je stranica Stereoart.me.

U tekstu se navodi da je u Rock and Rollu, kao i u životu, teško nastati a još je teže trajati, te donose analizu ovog glazbenog smjera i važnosti njegovog opstajanja.

''Rock and Roll je uvijek bio kultura manjine, narodnosti, ali u današnjim vremenima naroda i 'narodne' muzike, on je postao luksuz kao trudničko bolovanje. Postoji, ali ga niko ne želi i ne podržava. Tek kad poraste i postane, ali samo najuspješniji ''na svijetu'', onda se otimaju čiji je.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close