Predstavljen na CMC-u

Mostarka u novom spotu livanjskog Macao banda

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2017. u 07:39 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je na CMC televiziji premijerno prikazan novi spot livanjske grupe "Macao band".

Kao što su obećali ovih dana članovi grupe su završili video spot za novi singl "Moja rano" za izdavačku kuću Croatia Records, a za koju tekst i glazbu potpisuje poznati Sarajevski kantautor Don Almir Ajanović u produkciji glazbenog studia "Tempo".

Spot je sniman u Zagrebu u kultnom zagrebačkom clubu The Best pod budnim okom redatelja Daria Godiča u 4K produkciji.

''U spotu se u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje mlada mostarka Doria Jelić, inače odlična studentica na američkom RIT-u u Zagrebu, a ujedno i vrsna glazbenica koja je postizala zavidne uspjehe na malim Melodijama te je osvajačica mnogobrojnih nagrada kao i Grand Prixa, a ovoga puta nas je ugodno iznenadila i svojim glumačkim sposobnostima. Glavna muška uloga pripala je velikom prijatelju macaovaca, bodyguardu i sportašu Mati Čeki-Šeletu'', rekao je ispred banda Tomislav Maleta - Tona.

Inače, cijeli spot svojom ulogom začinio je mladi house DJ KAANE, alias Mateo Čondrić, autor siječanjskog hita "My love for U".

''Ovom prilikom želimo najaviti da ćemo sa navedenim singlom "Moja rano" nastupiti na festivalu zabavne glazbe "Melodije Mostara" koji će se održati 21. travnja2017., s početkom u 20,00 sati, a koje će uživo prenosti BHT1, te tako isti predstaviti široj publici u Bosni i Hercegovini i dijaspori. Također želimo spomenuti da će sa nama na Melodijama nastupiti kao back-vocali Doria i njena sestra Lora Jelić'', kaže Tona.

Kopirati
Drag cursor here to close