krivac za probleme

Mostarci će spaliti Uhljeba Budžetića

Lifestyle / Flash | 08. 02. 2016. u 15:38 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacijski odbor Karnevala mostarskog naselja Centar dva obznanio je kako će se završna svečanost ovogodišnjeg karnevala održati u utorak 9. veljače s početkom u 19 sati i 45 minuta na Trgu Buka i Mačkara.

19:45 - Baba mačkaruša
20:00 - Predstava za djecu
20:50 - Objava presude
21:00 - Lomača
21:10 - Vatromet
22:00 - Maskenbal

Biti će organizirana i predstava za najmlađe, baba mačkaruša će dijeliti slatkiše, a najbolje maske bit će nagrađene bogatim nagradama.

Nešto prije 21 sat Visoki sud Centra 2 pročitat će presudu ovogošinjem krnji, a veseli puk će ga spaliti na lomači.

Kao glavnog krivca za ovogodišnje nedaće puka, Visoki sud Centra 2 optužio je Uhljeba (Stranke) Budžetića.

''Tužiteljstvo je prikupilo dokaze, te utvrdilo da je Uhljeb Budžetić izvor najvećih zala u državi. Visoki sud na sinoćnjoj sjednici prihvatio je zahtjev Tužiteljstva i nije mu odredio pritvor. Odlučio je, radi zaštite nezaštićenih svjedoka i sprječavanja utjecaja na istragu, mjeru izlaganja kiši i narodu koja je jutros i provedena. Uhljeb (Stranke) Budžetić izložen je na trgu Buka i Mačkara. Konačna presuda suda očekuje se večeras'', priopćeno je iz Organizacijskog odbora Karnevala Centra dva.

Podsjetimo, na lomači u ovom mostarskom naselju do sada su među ostalim "stradali" i: Buljo Šešbešlić, Medi Plišbraun, Pilijanović, ministar za trafike i ludu struju Vladin Blećo, gospođica Gradska Vijećnica (spaljena ponovno u prosvjedima nekoliko mjeseci kasnije), Eurokrem Obabuš, predsjednik Mlade Županije Ćiro Morić...

Kopirati
Drag cursor here to close