doček Nove godine

Mostar spreman za najluđu noć u godini

Lifestyle / Flash | 31. 12. 2016. u 09:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je spreman za "najluđu noć“ i doček Nove 2017. godine. Advent u Mostaru je nakon deset godina vratio doček na otvorenom u Mostar, a svi s nestrpljenjem očekuju da isprate Staru godinu.

Podsjetimo, tijekom cijelog trajanja Adventa u Mostaru organiziran je iznimno bogat sadržaj, za sve generacije, a Advent je osim blagdanskog duha u Mostar vratio i doček Nove godine na otvorenom.

''Ponosni smo što je upravo udruga građana Advent u suradnji s Mostarskim sajmom uspjela organizirati ovaj događaj i vratiti čarobni blagdanski duh u Mostar. Doista smo se potrudili pripremiti šarolik program za sve generacije, a naravno nismo izostavili ni doček Nove godine'', poručili su organizatori Adventa napominjući kako je doček organiziran i za velike i za male posjetitelje.

''Tijekom dana mali mostarski pjevači, plesači i naš animator Raspa će obogatiti program za najmlađe, a koji će startati od 17 sati. Odbrojavanje za doček male Nove godine će biti održan u 18 sati. U večernjim satima posjetitelje Adventa će zabavljati grupa 'Neretva', koja će nas uvesti u Novu godinu, te Marko Vlaho i 'Denirom' bendom'', poručili su iz Adventa.

Napomenuli su također da će, kako to priliči svakom dočeku Nove godine i u Mostaru biti organiziran veliki vatromet.

''Godina je bila teška, ali smo unatoč svemu donijeli pozitivnu promjenu u grad Mostar, a kažu kako ispratite Staru takva će vam biti i Nova godina. Nadam se kako ćemo zajedno u pozitivnom svjetlu uz dobru zabavu i vatromet ispratiti Staru i dočekati Novu godinu! Vidimo se'', poručuju organizatori.

Organizatori podsjećaju da ovaj radosni događaj ne bi bio moguć bez njihovih spozora.

''Zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru COCA COLI i srebrenom sponzoru KARLOVAČKOM. Također velike zahvale i svim našim ostalim sponzorima: Konzum, Johnny Walker, Bar Cafe 2000, AX Soling, Ferro Keš, Eurosan, UniCredit, Red Bull, BH Clubbing, Eronet, Philip Morris. Zahvaljujemo i Gradu Mostaru što nas je podržao u ovoj veseloj priči, kao i Elektroprivredi Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, Vodovodu, Parkovima, Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije i Turističkoj zajednici Mostar. Zahvaljujući medijskim pokroviteljima Našoj TV, RDV-u,Prvom TV, portalu Bljesak.info, Radiju Herceg Bosne i Večernjem listu, svi svakodnevno mogu pratiti događanja Adventa u Mostaru'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close