Mostar: Rock nije mrtav
Pavarotti centar
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 0:29
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Mostar rock school alternative rockMostar rock school alternative rock2Mostar rock school alternative rock3Mostar rock school alternative rock4Mostar rock school alternative rock5Mostar rock school alternative rock6Mostar rock school alternative rock7Mostar rock school alternative rock8Mostar rock school alternative rock9Mostar rock school alternative rock10
0
Mostar rock school alternative rock
Mostar rock school alternative rock2
Mostar rock school alternative rock3
Mostar rock school alternative rock4
Mostar rock school alternative rock5
Mostar rock school alternative rock6
Mostar rock school alternative rock7
Mostar rock school alternative rock8
Mostar rock school alternative rock9
Mostar rock school alternative rock10

Mnogobrojnoj publici predstavilo se 13 session bend formacija, a svirale i pjevale su se cover pjesme, kao i autorske pjesme.

U Muzičkom centru 'Pavarotti' održan je četvrti programski koncert u ovoj školskoj godini polaznika Mostar rock school. Tema je ovoga puta bila 'Alternative rock'.

Mnogobrojnoj publici predstavilo se 13 session bend formacija, a svirale i pjevale su se cover pjesme, kao i autorske pjesme.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo. Najbolji autorski uradak/izvedba bit će nagrađen snimanjem u DK studiju škole, tako da koncerti imaju i natjecateljski aspekt.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.