Lucullus

Mostar postaje središte klupske zabave

Lifestyle / Flash | 24. 11. 2014. u 13:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji izlazaka složit će se da u gradu na Neretvi vlada poprilično jednoličan i nemaštovit program koji, uz zvuke komercijalne glazbe i turbofolka, od dodatnih sadržaja najčešće nudi tek promotivne cijene pića uz nastup lokalnog DJ-a.

Koliko puta ste poželjeli s prijateljima izaći na čašu dobrog vina i uživati u glazbenim slušaonicama iz 70-ih ili 80-ih godina, plesati na tematskim zabavama, opustiti se uz zvuke kvalitetne svirke uživo ili samo odmoriti od napornog radnog dana u ugodnom ambijentu, a niste imali gdje izaći?

Ako ste se pronašli u navedenim rečenicama, vašim mukama s izlascima dolazi kraj. Naime, ljubitelji dobre klupske zabave konačno će doći na svoje jer se u Mostaru otvara Lucullus, bar koji će nuditi glazbeno - kulturni program, nastupe bendova, promocije knjiga, stand up nastupe i razne glazbeno tematske zabave urbane orijentacije.

Kako najavljuju organizatori, Lucullus je zamišljen kao šarmantno i urbano mjesto koje će na elegantan i svjetski način ponuditi klupski program  koji je u Mostaru rijetko viđen.

“Sofisticirano uređen, uz moderne detalje, Lucullus će svojim gostima pružiti toplinu i uživanje u modernoj klupskoj zabavi, ispunjenoj kvalitetnim sadržajem”, poručuju iz Lucullusa.

Kako je zamišljeno novo hit mjesto za izlaske i druženja u Mostaru vidjet ćemo 28. studenog na drugom katu TC Piramida gdje je smješten Lucullus, bar koji je dobio ime po rimskom vojskovođi koji je organizirao najbolje zabave.

Kopirati
Drag cursor here to close