Mostar: Građani opustili duh i tijelo
Joga
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 21:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Međunarodni dan Joge MostarMeđunarodni dan Joge MostarMeđunarodni dan Joge MostarMeđunarodni dan Joge MostarMeđunarodni dan Joge MostarMeđunarodni dan Joge Mostar
0
Međunarodni dan Joge Mostar
Međunarodni dan Joge Mostar
Međunarodni dan Joge Mostar
Međunarodni dan Joge Mostar
Međunarodni dan Joge Mostar
Međunarodni dan Joge Mostar

Pored joge, vještine koja opušta duh i tijelo, građani su imali priliku uživati i u tradicionalnoj indijskoj glazbi i plesu.

U Mostaru je na Španjolskom trgu obilježen Međunarodni dan joge. Međunarodni dan joge je službeno 21. lipnja, koji je inače najduži dan u godini.

Međutim, u BiH se slavi 17. i 18. lipnja jer je vikend i ljudima je lakše prisustvovati tim danima nego tijekom radnog tjedna.Pored joge, vještine koja opušta duh i tijelo, građani su imali priliku uživati i u tradicionalnoj indijskoj glazbi i plesu. Manifestaciju je organiziralo Veleposlanstvo Indije u BiH.

Međunarodni dan joge je obilježen i u Sarajevu, te u Banja Luci.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.