Simbol bratimljenja

Montegrotto: U Parku Mostar održan hip hop koncert

Lifestyle / Flash | 29. 05. 2017. u 12:50 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi glazbenici održali su hip hop koncert u talijanskom Montegrottu, u Parku Mostar - simbolu bratimljenja gradova Mostara i Montegrotta. Koncert je doživio veliki uspjeh i odaziv mladih, ali i svih generacija, te turista koji borave u tom termalnom središtu.

''To je samo jedan u nizu koncerata planiranih u slijedećim mjesecima'', istaknuli su iz Udruge mladih Ikaro, koja je bila organizator koncerta.

"U idućem razdoblju planiramo organizaciju koncerta zajedno s mladim glazbenicima iz Mostara, a htjeli bismo uvrstiti u program i repere iz Mostara. Bila bi to razmjena i suradnja između mladih Montegrotta i Mostara s ciljem jačanja prijateljstva između dva bratimljena grada''.

O tome, ali i o drugim budućim projektima u Mostaru je boravio i razgovarao vitez Silvio Nardo, vijećnik Gradskog vijeća Montegrotta prigodom susreta s predstavnicima Mostara, Centrom Pavarotti te predstavnicima religijskih zajednica u Mostaru i Udruge Zdravi korak koja već odavno surađuje s bratimljenim gradom Montegrottom.

Kopirati
Drag cursor here to close