Mještani Bijelog brijega pokazali veliko srce
adventsko druženje
OBJAVA: Subota, 24. prosinca 2016. 8:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Bijeli brijeg akcija 1
0

U petak, 23. prosinca, se na boćalištu ispred MZ Bijeli brijeg 2 okupilo dvjestotinjak mještana koji su uz roštilj, kuhano vino, sokove i kolače proslavljali dolazak Božića.

Drugu godinu za redom članovi udruge Bijeli brijeg u suradnji s TO HDZ BiH Bijeli brijeg 2, MZ Bijeli brijeg 2 i mjesnim župnikom don Krešom Puljićem organiziraju adventsko druženje za svoje sumještane i sve ljude dobre volje.

U petak, 23. prosinca, se na boćalištu ispred MZ Bijeli brijeg 2 okupilo dvjestotinjak mještana koji su uz roštilj, kuhano vino, sokove i kolače proslavljali dolazak Božića. Na druženju je provedena spontana humanitarna akcija te su mještani Bijelog brijega za skupili skoro 900 KM za oboljelog Mostarca, Vedrana Odaka.

Članovi Udruge se ovim putem zahvaljuju sponzorima druženja te don Kreši Puljiću, dok najveća zahvala ide mještanima Bijelog brijega koji su došli na druženje i pokazali da imaju humano srce.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.