To je neizdrživo

Mjesecima ne spavam zbog susjeda koji se glasno seksaju

Lifestyle / Flash | 20. 03. 2017. u 08:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ja stvarno više ne znam što mi je raditi, na rubu sam živaca'', požalila se Slobodnoj Dalmaciji čitateljica iz Splita koja, kako je ispričala, mjesecima mirno ne spava zbog bučnog mladog para koji se uselio na kat iznad njenog stana.

Priča je, upozorila je novinare, poprilično delikatna, jer ni glasni tulumi ni kloparanje po pločicama u klompicama, pa čak ni perilica rublja kojoj svako malo dođe da skakuće po kupaonici, nisu najgore što se čuje iz stana na katu iznad...

''Oni se, da prostite, seksaju da se sve ori. To je potpuno neizdrživo. Čuje se ljeti kroz otvorene prozore, čuje se zimi kroz tanke zidove. Samo zamislite kako je to kad vas usred noći prenu iz sna škripa kreveta, uzdasi, uzvici... da vam ne opisujem detalje...'', pomalo se skanjuje sugovornica.

Upravo zbog delikatnosti cijele situacije, ona i suprug prvo su vrijeme šutjeli i trpjeli, ali u jednom trenutku im je pukao film pa su odlučili diskretno upozoriti mladi par izvjesivši na oglasnoj ploči molbu "onome čiji krevet škripi" da barem malo pritegne vijke.

Vijke su, priča, stegnuli, no oni sami se nisu utišali.

''Ona, nju se baš jako čuje'', pripovijeda Splićanka i otkriva kako je nedavno potpuno izgubila strpljenje te je mlađoj susjedi na stubištu s puno obzira, ali direktno, "uletjela" s molbom da se malo stiša dok ispunjava bračne dužnosti.

No, mlađa ju je bez pardona "otfikarila".

I što sad, pita se ova neispavana Splićanka. Pozivati se na kućni red koji je ima tome i 15-20 godina otišao u povijest? Prijaviti remećenje javnog reda i mira? Zvati policiju na uviđaj?

Evo što su novinari Slobodne Dalmacije doznali u policiji, na sudu, kod odvjetnika …

Kopirati
Drag cursor here to close