Misteriozni dolazak: Morgan Freeman posjetio Blagaj
Pod velom tajni
OBJAVA: Srijeda, 24. svibnja 2017. 18:46
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Morgan Freeman
2

Morgan Freeman je u sarajevsku zračnu luku stigao privatnim zrakoplovom iz Berlina, a zahtijevao je potpunu privatnost

Oskarovac Morgan Freeman u velikoj tajnosti stigao je u ponedjeljak u Sarajevo, a u utorak je boravio u Blagaju pokraj Mostara.

Kako piše Dnevni avaz, slavni glumac je zahtijevao potpunu privatnost prilikom dolaska u BiH, a sam boravak odvija se pod velom tajni.

Fotoreporter 'Dnevnog avaza' ekskluzivno je u ponedjeljak zabilježio nekoliko kadrova na Žutoj tabiji, gdje je Freeman bio sa Senadom Hadžifejzovićem (55), vlasnikom Face TV-a, i brojnom TV ekipom.

Prenijeli su i informaciju da je slavni glumac jučer boravio u Blagaju, gdje Hadžifejzović već godinama ima kuću.

Morgan Freeman na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je privatnim zrakolovom iz Berlina u ponedjeljak u 14.30 sati, a kako pišu sarajevske novine jedini razlog njegovog dolaska je suradnja s Hadžifejzovićem, jer snima dokumentarni film.

Morganu Freemanu ovo je druga posjeta Sarajevu. Prvi put bio je gost 16. Sarajevo Film Festivala prije sedam godina, kada je promovirao film 'Invictus', u kojem je odglumio Nelsona Mendelu.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Niđe Veze
1. Niđe Veze
prije 119 dan.
Jedan veliki glumac koji je zasluzio naklon do poda
+95
-7
1
BA
Chrome
Prikaži negativno ocijenjen komentar.