Uoči koncerta

Miroslav Škoro najavio gala koncert u Mostaru

Kultura / Glazba | 03. 04. 2017. u 12:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom predstojećeg koncerta Miroslava Škore u Mostaru, u ponedjeljak je u hotelu 'Mostar' održana konferencija za medije. Škoro je najavio jako zanimljivu večer uz pjesmu i priču koja će biti upriličena 17. travnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače.

Koncert pod nazivom 'Mene zovu tambure' Škoro će upriličiti uz pomoć gostiju, međutim na današnjoj konferenciji za medije nije htio otkrivati imena osoba iz svijeta glazbe koje će mu se pridružiti na sceni.

Škoro sa bendom je održao više koncerata u posljednje vrijeme po Hrvatskoj, Mađarskoj i Austriji, te je konačno došao red da priredi gala koncert i u Mostaru, rekao je izvršni producent ovog projekta Miljenko Ćurić.

U šaljivom tonu Škoro je u svom obraćanju rekao kako mu je zadovoljstvo biti u ovom projektu, te kako se lagano bliži vrijeme kada će ići u mirovinu. "Ja sam nešto kao u fazonu Vlatke Pokos, ne tražim ništa, a dao bih sve".

"Koncert će trajati mrvicu duže, nego što su to navikli čitatelji, gledatelji, slušatelji, pa je ovo jedan vid 'upozorenja'. Bit će to jedan multimedijalni koncert, te se nadam da će dvorana na uskršnji ponedjeljak biti puna", rekao je Škoro.

Na upit po čemu će se mostarski koncert razlikovati od dosadašnjih, Škoro je naveo da je prva razlika po tome što će publika sjediti, zatim što je u pitanju dvorana kulturne institucije, a ne školska dvorana, svadbena dvorana, stadion i slično.

"Potrudit ćemo se da publici pružimo ugodnu večer, te da nakon završenog koncerta odu veseli i puni dojmova", poručio je Škoro.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kosače, te na recepciji hotela 'Mostar'.

Kopirati
Drag cursor here to close