Miki Jevremović u komi
Bolnica
OBJAVA: Četvrtak, 12. siječnja 2017. 0:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Miki Jevremović u komi
0

Doživio je jak moždani udar, sada mu se stanje zakompliciralo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu.

Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pjevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju. Legenda zabavne glazbe Miki Jevremović (75), koji je 27. prosinca imao težak moždani udar, već nekoliko dana je u komi.

Ovo je za 'Novosti' potvrdio njegov mlađi brat Zoran Jevremović, koji je rekao da ga liječnici održavaju u životu na aparatima i da je sve u Božjim rukama.

"Miki je u utorak bio na reanimaciji", rekao je Zoran. "Razgovarao sam sa liječnicima i rekli su mi da je situacija, nažalost, izuzetno ozbiljna. Doživio je jak moždani udar, sada mu se stanje zakompliciralo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu.

U trenutku kada je Mikiju pozlilo sa njim je bio njegov brat Zoran. Pjevač je odvezen u Urgentni centar gdje mu je ukazana pomoć, a zatim je u polusvjesnom stanju prebačen na odjel intenzivne njege, piše B92.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.