kakvi li bakrači...

Messi i piramide: Žao mi je to reći, ali on je idiot!

Lifestyle / Flash | 09. 03. 2017. u 21:14 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boraveći 21. veljače u Kairu, Leo Messi je sudjelovao u humanitarnom događaju koji je organizirala jedna organizacija koja radi na prevenciji Hepatitisa C.

Ujedno je Barceloninoj zvijezdi omogućen i obilazak piramida u Gizi, piše AS.

Iako su piramide jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u svijetu, koje već stoljećima oduševljavaju posjetitelje, čini se da Messi nije bio previše impresioniran jednim od svjetskih čuda.

Barem se tako učinilo slavnome egiptologu i bivšem egipatskom ministru za starine, Zahiju Hawassu.

"Žao mi je to reći, ali on je idiot", iznio je Hawassnsvoje mišljenje o Argentincu u španjolskom dnevniku El Mundo.

"Kada sam bio u razgovoru s njim, lice mu je bilo poput kamena. On nije pokazao ni najmanji interes za ono što sam mu ja govorio ", dodao je ovaj stručnjak, koji je 2006. godine imenovan među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.

"Ne mislim da je imao i najmanji interes. Čak i kada sam mu govorio o tajnim prolazima, o vladarima koji su obnovili piramide ili o vladavini Tutankhamona, nije bilo promjena u izrazu njegova lica. Bio je vrlo pristojan, ali možda je zainteresiran samo za nogomet", kazao je egiptolog.

Will Smith je ostavio bolji dojam

Govoreći o drugim slavnim osobama kojima je pokazivao znamenita mjesta, Hawass je s oduševljenjem govorio o glumcu Willu Smithu.

"Potpuno je drukčiji. Smith je intelektualna osoba. On je čitao i postavljao pitanja svake minute. Znao je povijest piramida. Imali smo večeru zajedno i sat i pol vremena smo razgovarali o starinama. Tu je ogromna razlika", ispričao je Zahi Hawass.

Kopirati
Drag cursor here to close