Počinje nastava

Mepas Mall Back to school

Lifestyle / Zdravlje | 23. 08. 2017. u 08:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak nove školske godine se bliži, a kako bi roditelji i mali školarci pronašli sve potrebno za još jednu školsku avanturu pobrinuo se Mepas Mall.

Povratak u školske klupe bit će još uzbudljiviji uz maštovite bilježnice i poučne knjige spremne za otkrivanje novih znanja i lekcija. U velikom asortimanu najkvalitetnijeg školskog pribora, pernica i torbi, školarci će zasigurno pronaći one koje će s veseljem nositi cijelu školsku godinu.

Tu je i najbogatija ponuda odjeće i obuće po super cijenama koja će školske dane učiniti još ugodnijima. Udobne trenerke i kvalitetne tenisice su neizostavna garderoba svakog školarca, dok čizmice i jakne čekaju hladnije dane. Pronađite moderne, zanimljive ili klasične komade, čija će vas udobnost oduševiti.

Kako bi se školarci na najbolji mogući način oprostili od ljetnih praznika, te krenuli u nove školske avanture, Mepas Mall u četvrtak 31.08. od 19:00 sati priprema veliku Back to school dječju zabavu na platou centra. Sve školarce i njihove roditelje očekuju brojne zabavne igre, edukativne radionice i slatke nagrade.

Neka prvi dani u školskim klupama prođu veselo i bezbrižno uz Mepas Mall!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close