Grude domaćin

Međunarodna izložba pasa u Grudama

Lifestyle / Flash | 28. 03. 2017. u 16:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kinološka udruga Grude nastavlja s uspješnim radom, piše portal Grude.com. U Kinološkoj udruzi su rekli kako nakon protekle godine u kojoj su obilježili kinologiju cijele općine pa i županije, ove godine rade još bolje i jače.

''Do sad smo više puta najavili, u ovoj godini želimo biti još aktivniji u radnim manifestacijama kad su u pitanju lovački psi. U koordinaciji s Kinološkim savezom Herceg Bosne i našom Hrvatskom lovačkom udrugom Malič Grude, usuglasili smo termine radnih manifestacija lovnih pasa, i to Smotra + IPO za pse goniče na zeca koju smo održali 26. ožujka kod gatera u Grudama, a iduće nedjelje održati će se manifestacija IPO za ptičare i to na lokaciji u Sovićima, kod Vokića. Održati će se i manifestacija CACT za pse goniče na zeca 23. travnja ove godine, također kod Gatera'' kažu iz Kinološke udruge Grude.

Ova udruga će organizirati Međunarodnu izložbu pasa.  Stranci su prepoznali jednu od najboljih organizacija izložbe pasa u BiH. Bit će tu više stotina ljudi iz stranih zemalja.

''Lovstvo i kinologija su usko povezani i jedno bez drugoga ne može pa se moramo svi uključit kako bi imali ono što se vrednuje u europskim i svjetskim okvirima. Dobili smo priliku za MEĐUNARODNU IZLOŽBU PASA svih pasmina s kandidaturama CAC + CACIB i povrh toga specijalka svih pasmina ptičara. Izložba će biti na lokaciji Dubrava (pored Violeta tvornice), 1. rujna ove godine u satnicu ćemo odrediti naknadno, govore za Grude.com u Kinološkoj udruzi Grude.

Kopirati
Drag cursor here to close