Maturalna zabava 40. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića
Čitluk
OBJAVA: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 17:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
40 generacija maturanata Čitluk40 generacija maturanata Čitluk40 generacija maturanata Čitluk40 generacija maturanata Čitluk
0
40 generacija maturanata Čitluk
40 generacija maturanata Čitluk
40 generacija maturanata Čitluk
40 generacija maturanata Čitluk

Valja napomenuti da su maturantice nosile narukvice izrađene u Udruzi Susret.

Maturanti 40. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u petak u hotelu Kaktus svečano obilježavaju završetak srednjoškolskog obrazovanja. 252 učenika SŠ dr. fra Slavka Barbarića okupilo se na zabavi koja će svima ostati u sjećanju.

Četrdeseta generacija maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića može se pohvaliti s 27 učenika koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede završili odličnim uspjehom, a učenik IV. 2 Mario Pehar, koji je, uz to što je kroz četiri godine bio izvrstan učenik, školu uspješno predstavljao na županijskim i federalnom natjecanju iz fizike i matematike te na sportskom terenu kao član HRK Međugorje, izabran je za najboljeg učenika generacije, navedeno je na službenoj stranici Općine Čitluk.

Prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, učeniku generacije uručila je zlatnik s likom fra Slavka Barbarića i prigodni dar, dok su se za prigodne darove ostalim odlikašima pobrinuli Škola i Ogranak Matice hrvatske Čitluk.

Valja napomenuti da su maturantice nosile narukvice izrađene u Udruzi Susret.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.