FEEL YR V:BE!

Massimo i Futavci dolaze na peto izdanje Mostar Summer Festa!

Lifestyle / Flash | 15. 12. 2016. u 10:45 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su najavili naredno izdanje Mostar Summer Festa za 30.6. i 1.7.2017., organizatori su krenuli s objavama prvih imena koji čine line-up ovog, petog po redu, izdanja Festivala.

''Sretni smo jer i za ovo izdanje Festa imamo sjajan line-up s imenima koji će, vjerujemo, na Festival privući iznimno velik broj ljudi, kako iz Mostara i Hercegovine, tako i iz Sarajeva, Banja Luke te ostatka BiH. Prva imena s kojima izlazimo u javnost su genijalni Massimo sa svojim prepoznatljivim stilom, te uvijek odlični i zanimljivi Futavci koji će, sigurni smo, postići sjajnu atmosferu svojim nastupom'',, izjavili su organizatori nakon današnje objave ovih imena na službenoj Facebook stranici Festa.

Massimo Savić je karijeru započeo, sada već davne 1983. godine s grupom 'Dorian Gray', koja se nakon tri godine rada i četrdesetak koncerata po Jugoslaviji, raspala zbog novčanih problema. Poslije toga Massimo je krenuo u izgradnju samostalne karijere u suradnji sa Zrinkom Tutićem, a mnogi njegove početke pamte po albumu 'Benzina' koji je objavljen 1995. godine. Pet godina nakon tog albuma, Massimo objavljuje album jednostavnog naziva 'Massimo' (2000), a nakon njega slijede iznimno hvaljeni albumi 'Vještina' (2004) i Vještina 2 (2008) koji su Massima i njegov prepoznatljiv glazbeni stil proslavili širom regije. Slijede iznimno uspješni albumi 'Sunce se ponovo rađa' (2008), 'Dodirni me slučajno' (2011) i '1 Dan Ljubavi' (2015).

Futavci su mladi bend koji dolazi iz Sarajeva i koji su se na sceni nametnuli svojom nenadmašnom energijom, pijevnim refrenima, plesnim ritmovima te društveno angažiranim tekstovima po kojima su prepoznatljivi. Iako njihovu glazbu možemo svrstati pod rock žanr, članovi benda uživaju u koketiranju s glazbenim pravcima kao što su pop, punk, hip-hop, funk i metal, što njihovu glazbu čini prepoznatljivom, a dodamo li tomu još i naglašene tekstove, koji na sarkastičan način govore o svakodnevnim životnim temama, jasno je zašto su za tako kratko vrijeme okupili toliki broj fanova.

Do objave novih imena koji naredno ljeto stižu u Mostar, sve novosti o Festivalu pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/MostarSummerFest.

FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close