pakleno ljut

Manson Bieberu: Skidaj moju majicu, govnaru mali!

Lifestyle / Zabava | 20. 09. 2017. u 23:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marilyn Manson (48) naprosto je ljut do usijanja na Justina Biebera (23), a sve zbog jedne majice s njegovim likom.

U razgovoru za magazin „Consequence of Sound“ izgovrio je pravu bujicu pogrdnih riječi i psovki u pravcu mlade pop zvijezde.

Naime, kanadski pjevač je 2016. godine odijevao majicu na kojoj je s prednje strane bio lik Marilyna Mansona, a straga tekst „Bigger than Satan… Bieber“ ("Veći od sotone... Bieber").

Manson kaže kako se tinejdžerska zvijezda ponijela iznimno arogantno kad su se njih dvojica nakot toga sreli.

"Rekao mi je, ja sam te učinio opet relevantnim. Teška je greška meni takvo što kazati", ispričao je ekscentrični Manson.

Nakon toga više nije imao lijepih riječi za mladoga kolegu.

"On je tako senzitivan sa svojim 'yo yo brother'! Kad s nekim priča, on ga dodiruje. Pomislio sam, hej odstupi, pa ti mi nisi ni do repa. Zato odbij, sine!", kaže uvrijeđeni rocker.

Dizajnerski brand Fear of God, iza kojeg stoji njegov pokretač Jerry Lorenzo, pojasnio je kako je u to vrijeme od Mansona dobio prava na tu sliku, a svoje majice s njegovim likom prodavao je po cijeni od 200 dolara u luksuznim dućanima „Barney's“.

Marilyn Manson i Justin Bieber

Manson pak tvrdi kako to nije točno, a to potvrđuje činjenica da im je uzeo sav novac koji su na njegovome liku zaradili.

"Čak se nisu ni pokušali boriti. Kazali su 'da, da, svjesni smo da smo napravili nešto pogrešno, evo ti sav novac'", kaže pjevač čija je popularnost odavna u silaznoj putanji.

Glazbenik čije je pravo ime Brian Warner tako je, ako je vjerovati njegovoj verziji priče, dobio i novac i dobru promociju svog novog albuma „Heaven Upside Down“, koji će se pojaviti u listopadu, jer bilo kakva priča koja dolazi iz okruženja Justina Bibera automatski znači odličnu promidžbu. Čak i za ''kolateralne žrtve'.

Kopirati
Drag cursor here to close