Nakon ranjavanja u BiH

Mamić pušten s bolničkog liječenja na kućnu njegu

Lifestyle / Zdravlje | 25. 08. 2017. u 09:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić pušten je u petak oko 9.15 sati s bolničkog liječenja u Kliničkoj bolnici Sveti Duh na kućnu njegu, doznaje se u bolnici.

Završilo je intravenozno liječenje kojem je Mamić bio podvrgnut zbog teške tjelesne ozljede dobivene uslijed ranjavanja, dobio je terapiju za nastavak liječenja kod kuće, a kontrolu treba obaviti idućeg tjedna, kažu u bolnici.

Okolnosti nedavnog napada na Mamića, koji je nedaleko od Tomislavgrada ranjen u natkoljenicu iz vatrenog oružja, hrvatska policija pokušava razjasniti u suradnji s policijom Bosne i Hercegovine i drugim nadležnim službama.

Mamić je u utorak pogođen metkom u nogu u zaseoku Vidovićima, u mjestu Zidine pokraj Tomislavgrada, gdje je stigao kako bi sudjelovao na misi zadušnici za pokojnog oca.

Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu Zdravlja u Tomislavgradu prema vlastitoj je odluci otputovao u Zagreb, gdje je liječenje nastavio u KB-u Sveti Duh.

Zasad nije poznato je li Mamić dobio policijsku zaštitu.

Ravnateljstvo policije odgovorilo je Hini da su informacije o mjerama zaštite osobe koje policija provodi tajne, a u svakom pojedinom slučaju provode se sukladno zakonskim ovlastima i prosudbi o ugroženosti.

"U odnosu na konkretan slučaj, hrvatska policija u suradnji s policijom Bosne i Hercegovine i drugim nadležnim službama u Hrvatskoj poduzima mjere radi razjašnjavanja svih relevantnih okolnosti predmetnog kaznenog djela", navodi Ravnateljstvo policije.

Kopirati
Drag cursor here to close