Nogometna utakmica

Mame protiv mama u Neumu

Lifestyle / Flash | 17. 03. 2017. u 08:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekuje se da će se u nedjelju na tribinama športskog centra Meteriz u Neumu tražiti mjesto više.Naime, u pitanju je nesvakidašnja utakmica gdje će na nogometnom terenu snage odmjeriti mame malih nogometaša HNK Neum-a.

Nogometna utakmica pod nazivom „Mame protiv Mama“ održati će se u nedjelju, 19. ožujka, na sportskom terenu Meteriz u Neumu s početkom u 13.30 sati.

Osim što je odlična ideja, i što zabave neće nedostajati, ova nogometna utakmica od posebnog je značaja jer je humanitarnog karaktera, priopćeno je.

Cijena ulaznice je 5 KM, a prikupljeni iznos od prodaje ulaznica donirat će se najpotrebnijim sugrađanima.

Nažalost, obitelji koje su i zdravstveno i financijski ugrožene uvijek ima, ali zatouvijek ima i dobrih ljudi koji su spremni pomoći. Stoga smo sigurni da će Neumljani ponovno pokazati dobro srce prema svojim potrebitim sugrađanima, i pružiti potporu ovoj humanitarnoj akciji, kao i navijačku podršku hrabrim i odvažnim mamama koje će obuti kopačke i zaigrati na velikom travnjaku.

Kako su došle na ideju, i o tome što očekuju od ove akcije, govori Monika Vuletić, jedna od 'mama nogometašica' :

''Ideja se rodila na utakmicama i treninzima naše djece gdje se obično družimo. U nedjelju očekujemo da sve prođe u nekom zabavnom tonu, da pokažemo našim sinovima da smo i mi ponešto naučile na njihovim utakmicama,i pošto je utakmica humanitarnog karaktera bilo bi nam drago da budu tribine pune''.

''Želim naglasiti kako sve zasluge idu upravo mamama djece koja treniraju u našoj školi jer su bile ustrajne, hrabre i uporne, a mi iz kluba na čelu sa predsjednikom, smo im dali potporu u svemu i stojimo im na raspolaganju za sva organizacijska pitanja'', istaknuo je Ivan Matić, trener HNK Neum, te dodaje :

''Gledatelji u nedjelju mogu očekivati spektakl. U Neumu je ovo nešto neviđeno i svim mamama treba odat priznanje jer nije lako prvi put u životu istrčati na veliki travnjak i to pred punim tribinama,ali siguran sam da će se gledatelji odlično zabaviti, a pri tome još i nekome pomoći.''

Kopirati
Drag cursor here to close