Trikovi

Mali vodič za vođenje ljubavi po vrućini

Lifestyle / Flash | 28. 06. 2017. u 16:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S prvim danima ljeta počele su i dosadne ljetne vrućine. Iako smo svi lijepo vrijeme jedva čekali, temperature iznad 30 stupnjeva Celzijevih ne podnose svi baš najbolje.

U takvim uvjetima se najradije ne bi micali ispod klime cijeli dan, a kamoli radili nešto drugo. No, kako vaš seksualni život ne bi trpio zbog previsokih temperatura, evo savjeti kako u njemu uživati, a da pritom ne padnete u nesvijest od vrućine, piše Večernji list.

1. Kockice leda

Kockicama leda začinite svoj seksualni život. Zapravo, rashladite ga. uzmite kockicu leda, stavite je između zubi i prolazite njome cijelim tijelom vašeg partnera, odnosno partnerice, a onda to tražite da i vama učini.

2. Seks u javnosti

Iako nije baš dopušteno, sigurno je uzbudljivo. Stari stanovi nemaju ugrađene klimatizacijske uređaje ako to sami niste učinili, stoga ako se kuhate u stanu i nije vam do ničega, sjetite se da su brojni trgovački centri, ali i kina rashlađeni. Garantiramo, imat ćete opasno, seksi i rashlađujuće iskustvo.

3. Hladni tuš

Umjesto tople kupke, zajedno uđite pod hladan tuš. Grijat ćete se toplim tijelima, dok će vas voda rashlađivati.

4. Izbjegavajte 'jastučiće'

Kreveti se tijekom seksa mogu poprilično ugrijati, a pogotovo ako je na njima mekani prekrivač. Najbolje rješenje za seks u toplim danima je kuhinjski pod ili stol gdje se nećete toliko znojiti.

5. Vrući seks

Ako vam vrućina ne smeta baš toliko, prepustite se strastima jer će vam užitak sigurno biti još veći. Radite to u laganijem ritmu, dišite duboko i gledajte se u oči, neće vam smetati ama baš ništa jer ćete jedino misliti o obostranom zadovoljstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close