Svečano otvaranje

Mali božićni sajam donio dašak blagdanskog duha u Čapljinu

Lifestyle / Flash | 12. 12. 2015. u 13:39 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno-zabavnim programom koji su upriličili klapa ''Signum'' Čapljina i HKUD ''Zora'' Struge/Gorica otvoren je ovogodišnji Mali božićni sajam u Čapljini, kojeg već tradicionalno, treću godinu zaredom, organizira udruga ''Life'' Čapljina.

Sajam je ove godine okupio najveći broj izlagača do sada, a samim tim poraslo je i zanimanje Čapljinaca i njihovih gostiju, pa je tako više stotina njih uživalo u svečanosti otvaranja sajma.

''Siguran sam da će ovogodišnji sajam biti puno bolji od prošlogodišnjeg, ali isto tako sam siguran da će onaj koji će se održati sljedeće godine biti puno bolji od ovogodišnjeg. Organizatorima sve čestitke za sav uloženi trud, jer ovim sajmom već tradicionalno u Čapljinu se donosi blagdanski duh'', poručio je na svečanosti otvaranja načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Organizatorica sajma Ivana Buntić Jovanović pozdravila je okupljene i zahvalila se svima koji su omogućili da se ovogodišnji sajam održi.

''Siguran sam da će svatko pronaći nešto za sebe, a naglasak je i ove godine na humanitarni karakter sajma, jer ćemo prikupljenim sredstvima uljepšati blagdane najpotrebitijima'', istaknula je Ivana za Bljesak.info.

U sklopu sajma veliki broj kreativaca izlaže svoja djela, tako da se mogu pronaći razne modne kreacije, nakit, kolači, a ljubitelji dobre hrane i pića mogu uživati u palačinkama, kuhanom vinu itd.

Prava atrakcija bio je Djed Božićnjak s kojim se mališani imaju priliku družiti i fotografirati oba dana sajma, odnosno subotu i nedjelju, 12. i 13. prosinca.

Bljesak.info glavni je medijski pokrovitelj ovogodišnjeg Malog božićnog sajma u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close