Igre gladi na ruski način

Ludi Rusi: Reality show u kojem možete smrtno stradati

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2017. u 07:31 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Produkcija reality showa 'Game2:Winter', koji se počinje snimati u srpnju u Sibiru, objavila je kako je rok za prijave završen, prenose mediji.

Produkcija je odabrala 340 kandidata, između više tisuća ljudi koji su se prijavili, i za koje se sada može glasati kako bi ušli u show. Prema glasovima koji stignu do 1. svibnja odabrat će 120 kandidata u uži krug. U show, koji je odmah stekao titulu najbolesnijeg medijskog proizvoda ikad, na kraju će ući 15 muškaraca i 15 žena koji budu imali najviše glasova.

Njih 30 'sretnika' boravit će u dubokoj tundri, u pustoši do koje će produkciji trebati pola sata helikopterom kako bi ih obišla, na temperaturama koje se zimi spuštaju na -50 stupnjeva Celzijusa.



Show će se snimati punih devet mjeseci, a oni natjecatelji koji izdrže do kraja dijelit će nagradu od 100 milijuna rubalja ( oko 300 tisuća maraka)

Hranu će u ledenoj pustoši morati nalaziti sami i za nju se izboriti s medvjedima kojih tamo ima jako puno i pravi su vladari tog kraja.

Ono što ovaj show razlikuje od drugih je najava produkcije da neće reagirati bez obzira na to što se bude događalo s natjecateljima.

Kopirati
Drag cursor here to close