Ljudina iz Hercegovine: Najugroženijim obiteljima poklonio 41 pečenicu
Milan Zurova
OBJAVA: Četvrtak, 5. siječnja 2017. 16:38
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Ljudina iz Hercegovine: Najugroženijim obiteljima poklonio 41 pečenicu
1

Milan Zurovac poklonio je 41 pečeno prase obiteljima iz Bileće i Nevesinja.

Vlasnik Farme „Luka“ Milan Zurovac poklonio je danas božićne pečenice za 41 socijalno najugroženiju obitelj iz općina Nevesinje i Bileća. Time je ispunio obećanje od prošle godine kada je istim povodom darovao 22 obitelji.

Za nesvakidašnju humanu akciju odlučio se zbog želje da i njegovi najsiromašniji sugrađani osjete radost božićnih blagdana.

''Bog mi je podario da mogu pomoći i ja to od srca činim'', istaknuo je Zurovac najavivši da će i sljedečih godina organizovati slične akcije.

Humani čin je blagoslovio svećenik Aleksa Zubac. On je pohvalio domaćina na dobrom djelu istakavši njegovu veliku volju i ljubav prema Bogu i svojim sugrađanima. javlja Radio Trebinje.

Zurovac je ispred svoje obiteljske kuće upriličio posluženje, a da sve bude u blagdanskom duhu pobrinuo se narodni guslar Žarko Ivanišević.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Zijad Turkovic
prije 259 dan.
Svaka cast
+60
-3
0
BA
Chrome