Portorož

Lisca predstavila nove kolekcije proljetno-ljetne sezone 2017

Gospodarstvo / Promo | 01. 07. 2016. u 17:04 Lisca

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lisca je 23. lipnja 2016. svojim poslovnim partnerima iz čak 20 zemalja i izabranim predstavnicima medija u Portorožu predstavila nove kolekcije rublja, kupaćih kostima i spavaćeg programa koje će razveseljavati modne trendseterice u proljetno-ljetnoj sezoni 2017.
Na modnoj reviji su novi trendovi rublja, kupaćih kostima i spavaćeg programa predstavljeni kroz priče o različitim licima žene. U pomno odabranom stajlingu i uvijek moderna žena je u svakom dijelu dana samosvjesna i ispunjena. Dakako, odjevena u profinjeno rublje, vesele kupaće kostime ili udobne modele za spavanje, s beskonačnom količinom udobnosti i modnih trendova koje će donijeti proljetno-ljetna sezona 2017.

I što će to razveseljavati modne trendseterice iduće ljeto?

Rublje Lisca Selection u prestižnoj priči koketira s božanskom privlačnošću. Modele karakteriziraju tajnovitost, prikrivanje i otkrivanje, a raskoš im daju blještavi kristali Swarovski. Cvjetni detalji i prozirnost nepogrešivi su za romantičan doživljaj svake dive, a oduševljava i tatoo efekt.
Lijepo je probuditi se u sunčano jutro, prožeto mirisom opojna trešnjina cvijeta. Tu atmosferu idealno dočarava ženstveno rublje Lisca Fashion, koje raskošnim vezom, elastičnom čipkom, nježnim drapiranjem i printovima cvijeća naglašava žensku nježnost i eleganciju. Osvajaju atraktivni krojevi, koji su smjeli i izrazito ženstveni, a ujedno su sačuvali udobnost i funkcionalnost. Rublje za dan najljepših snova naći će i buduće mladenke, a brojne će oduševiti baby doll ili kombinei koje se može nositi i kao spavaćice.
Mnogo modnih trendseterica koketira s modernim retro prizvukom, a u njega se zagledala i kolekcija Cheek by Lisca. Ovaj put dopunjuju je i sportski modeli rublja i gornje odjeće, namijenjene aktivnom životnom stilu. Nude maksimalnu slobodu pokreta i aktivne trenutke čine udobnijima i opuštenijima.

Liscina dama je odlučna, samosvjesna i ima stila, koji zadržava i na plaži. Kupaći kostimi Lisca Fashion sezone 2017. bit će obojeni u jarke boje, print cvijeća, palmi i pepita uzorak. Elegantni i zavodljivi modeli kupaćih kostima Lisca Selection bit će obojeni u jaku pink, crnu, kraljevski plavu te uzorke prelijevajućih se boja. Obogaćuju ih raskošni detalji, prozirnost i burn out tehnologija – izgled zgužvanog materijala. Kupaći kostimi Cheek by Lisca oduševit će razigrane, mlade koketice koje obožavaju šarene printeve. Kupaće kostime krase volančići, igra printeva bijelih ananasa na šarenoj podlozi, mladenački print voća i čipkasta tkanina u kombinaciji s mrežastim materijalom.

Sve serije kupaćih kostima su separatne, što znači da se gornji i donji dio mogu kupiti odvojeno i tako međusobno kombinirati. Za savršen izgled pobrinut će se i različiti dodaci za plažu – tunike, parea, kaftani, natikače, torbe, kratke hlačice.

Muškarci će svoje modele rublja, pidžama i kupaćih kostima pronaći u kolekciji Lisca Men, dok će djeca biti razigrana u dražesnim šarenim kupaćima linije Kids.

Trendi priče razigranog ljeta 2017. na modnoj su pisti predstavile dražesne manekenke, među kojima i Sabina Remar, Anamarija Avbelj, Tina Katanić, Zlata Okugić, Aleksandra Tasić, Katja Škofic… Poznatim licima s Liscinih manekenskih pista ovaj put su se pridružila i svježa manekenska lica.

Kolekcije su osmislile dizajnerice Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar i Maja Ratajc, art direktorica Lisce.

 

Kopirati
Drag cursor here to close